Skip to Content

Kildesorteringskalender 2019

Forside - Henting av avfall

På denne siden kan du laste ned årets kildesorteringskalender. Du finner også en kortversjon til nedlastning, dersom du heller ønsker det. Trenger du å få tilsendt en papirutgave kan du benytte deg av bestillingsskjema nederst på denne siden.

Kildesorteringskalenderen 2019

Hvert år sender vi ut kildesorteringskalenderen til alle våre innbyggere. Kalenderen ble distribuert ut i uke 49 i 2018. Har du fritidsbolig i en av våre kommuner, vil kalenderen bli sendt hjem til deg på våren 2019. I kalenderen finner du henteukene for avfall, nyttig informasjon om kildesortering og sorteringsordningen. 

 

Takk for at du kildesorterer

Fordi vi i Vestfold er blant de beste i landet til å kildesortere avfallet vårt, benytter vi årets kildesorteringskalender til å takke alle innbyggerne med innstasen som gjøres.

Verdikupong

Med årets kildesorteringskalender følger det en verdikupong. Verdikupongen kan veksles inn i en boks tomater på utvalgte butikker i Vestfold i ulike perioder gjennom året.
Tomatene er produsert i veksthuset som ligger i tilknytning til Den Magiske Fabrikken. Tomatplantene dyrkes med biogjødsel som gjenvinnes av ditt matavfall, og plantene tilføres grønn CO2 fra fabrikken.
Les mer om kampanjen og våre klimavennlige tomater og følg med på når tomatene blir tilgjengelig i nærheten av deg.

Kildesorteringskalenderen 2019

Bestillingsskjema - kildesorteringskalenderen 2019 

Back to top