Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Om Vesar » Ledige stillinger

Vi søker etter trainee i sirkulær økonomi

Er du miljøengasjert og ønsker å utgjøre en forskjell? Drømmer du om å jobbe med å redusere ditt og andres CO2-avtrykk? En av Norges grønneste arbeidsplasser og fremste miljøer innen sirkulær økonomi søker nå trainee i sirkulær økonomi.

Som trainee får du:

  • En rolle i ett av Norges fremste miljøer innenfor sirkulær økonomi.
  • En 2-årig prosjektstilling i en av Norges grønneste arbeidsplasser.
  • Et faglig nettverk med flere bedrifter (både privat og offentlig sektor), høyskole- og universitetsmiljøer og fagekspertise.
  • Erfaring innen prosjektledelse.
  • Både en faglig og personlig mentor gjennom perioden.
  • Delta på ulike konferanser, kurs og nettverkssamlinger.

Arbeidsoppgaver:
Hos oss får du faglig variasjon og utfordrende arbeidsoppgaver. Du deltar som ressurs i utvalgte prosjekter, herunder både faglig arbeid og praktisk tilrettelegging. Du arbeider med prosjektadministrasjon og rapportering, samt får mulighet til å lede utvalgte prosjekter. Du er ansvarlig for utvalgte driftsoppfølgingsoppgaver, og deltar i NO Waste bedriftsnettverket.

Kvalifikasjoner:
Du er nyutdannet og har minimum bachelorgrad innen realfag eller økonomifag. Det er ønskelig med forståelse for sirkulær økonomi, og kjennskap til gjenvinning og avfallshåndtering.

Personlige egenskaper:
Vi leter etter deg som liker å jobbe prosjektorientert, og som jobber effektivt med administrative arbeidsoppgaver. Du trives med å jobbe strukturert i en hektisk arbeidshverdag. At du er engasjert i jobben og miljøet er bra. Du liker å jobbe selvstendig og i team, og har evnen til å samarbeide med ressurser på utsiden av organisasjonen. Du ser viktigheten av opplæring og videreføring av kunnskap til nye generasjoner for å utvikle et fornybart samfunn.

Søknad:

  • Søknadsfrist 28. oktober
  • Søknad og CV sendes til rune@mentor-as.no
  • Kontaktpersoner: spørsmål til stillingen kan stilles til prosjektleder i Vesar Terje Kirkeng: 93042156, eller mentor Rune Johansen i Mentor as: 909 33 860

Informasjon:
Arbeidssted er på Sem utenfor Tønsberg i Vestfold. Traineestillingen har varighet på to år. Oppstartdato fortrekkes januar 2019. Aktuelle kandidater vil bli kontaktet for intervju. Lønn etter avtale.

Kort om oss: Vesar er en effektiv og fremtidsrettet miljøbedrift som leverer løsninger innenfor avfallshåndtering og gjenvinning på vegne av kommunene i Vestfold. Vi sørger for at avfallet blir gjenvunnet på best mulig måte og har landets mest ambisiøse mål for materialgjenvinning. Sammen med landbruket i Vestfold, private aktører, kommuner og fylkeskommune bidrar vi til et grønnere Vestfold. Vesar er en av de sentrale partnerne i Den Magiske Fabrikken, som blant annet består av et biogassanlegg, et pilotveksthus og et kunnskaps- og opplevelsessenter. Her foregår sirkulær økonomi i praksis. Den Magiske Fabrikken gjenvinner i dag matavfall og husdyrgjødsel til biogjødsel, biogass og tomater med grønn Co2 fangst. Flere kinderegg for god ressursutnyttelse på vei mot lavutslippssamfunnet! Det tette samarbeidet med landbruket har gitt fabrikken status som nasjonalt pilotanlegg. http://kampanje.vesar.no/den-magiske-fabrikken/

Til toppen av siden

SØK

Hjem Sideoversikt Send oss e-post Utskrift

Telefon 33 35 43 80 post@vesar.no

Topp

Vestfold Avfall og Ressurs AS © 2006-19 - Innholdsoversikt

Miljøfyrtårn